Ås og Vestby Musikkorps
 • Neste aktivitet    • Nyheter    • Nyttårskonserten    • Tilbakeblikk    • Bli med    • Aktivitetskalender    • Støtt oss    • Om oss      • Forside  

 

 

   Nyttårskonserten
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 424 552

 

 2020 - Didrik Solli-Tangen

PRESSEMELDING

 

 

Didrik Solli-Tangen til Nyttårskonserten 2020

 

Det er med stor glede Ås og Vestby Musikkorps ønsker Didrik Solli-Tangen velkommen som gjesteartist under Nyttårskonserten 2020. Konserten går av stabelen på tradisjonelt vis i Aud Max på Ås, lørdag 11. januar 2020.

Didrik Solli-Tangen er nok kjent for de fleste. Didrik er utdannet klassisk sanger fra Barratt Due Musikk­institutt, der han ble uteksaminert i 2010 med topp­karakter. Samme år fikk han sitt nasjonale gjennombrudd da han vant Melodi Grand Prix med låta «My Heart Is Yours» og representerte Norge på hjemmebane i Eurovision Song Contest. Våren 2012 gikk Didrik til topps i kjendisversjonen av «71 grader nord». Sammen med Ole Edvard Antonsen hadde Didrik stor suksess med juleturneen «Desemberstemninger» fra 2012 til 2017. Han har også turnert i USA i regi av Kultur­entusiastene og New York Opera Society. De siste årene har Didrik og broren Emil Solli-Tangen turnert med forestillingen «En broderlig aften» og alene med «En musikalsk reise». Didrik var også programleder for «Skal vi danse» i 2014 og 2015. Som alle vil huske var Didrik med i «Stjernekamp» for noen år siden, der han kom på 2.plass.

 

Ås og Vestby Musikkorps har også denne gangen med seg Ås Gospelkor. Under sin inspirerende og dyktige dirigent Harriet Müller-Tyl har Ås Gospelkor på meget kort tid seilt opp som et svingende og utadvendt ensemble, med flere gode konserter bak seg. Vi kan love fullt trøkk sammen med Ås Gospelkor!

 

Vi i Ås og Vestby Musikkorps gleder oss til nok en nyttårskonsert – den 20. i rekken! Under ledelse av dirigentene Erlend Tunestveit og Geir Gaarder vil vi presentere en god, variert og underholdende nyttårskonsert, med tradisjonelle innslag og overraskelser.

 

Billettsalget er godt i gang på Billettservice, hos Erik Johansen i Ås og hos Bryggerhuset i Vestby.

 

Kontaktperson:

Geir Gaarder (prosjektleder)

Tlf 90946976

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Ås og Vestby musikkorps - Postboks 188 - 1541 Vestby - Org.nr. 996 693 325