Ås og Vestby Musikkorps
 • Nyttårskonserten    • Tilbakeblikk      • Forside  

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 



Velkommen til Nyttårskonserten 2019!

Det er med stor glede Ås og Vestby Musikkorps ønsker Haddy Njie velkommen som gjesteartist under Nyttårskonserten 2019. Konserten går av stabelen på tradisjonelt vis i Aud Max på Ås, lørdag 12. januar 2019. Det er fortsatt noen billetter igjen.

Helt siden hun for alvor slo gjennom da hun ledet den internasjonale finalen i Grand Prix i 2010, har Haddy vært en av de mest folkekjære TV-personlighetene i landet. Men, Haddy er ikke bare en utmerket konferansier. Hun synger som en gud og har gjort en rekke konserter og turneer over det ganske land.

Haddy Njie vil, med sin sjarme og musikalitet, lede Nyttårskonserten og fremføre mange kjente låter – alt fra musikalmelodier til Prøysen. Dette blir variert og klangfullt!

Ås og Vestby Musikkorps innleder denne gangen også et samarbeide med Ås Gospelkor. Under sin inspirerende og dyktige dirigent Harriet Müller-Tyl har Ås Gospelkor på meget kort tid seilt opp som et svingende og utadvendt ensemble, med flere gode konserter bak seg. Vi kan love fullt trøkk sammen med Ås Gospelkor!

Vi i Ås og Vestby Musikkorps gleder oss til nok en nyttårskonsert – den 19. i rekken. Under ledelse av dirigentene Erlend Tunestveit og Geir Gaarder vil vi presentere en god, variert og underholdende nyttårskonsert, med tradisjonelle innslag og overraskelser.

Billetter kan kjøpes på Billettservice, hos Erik Johansen i Ås og hos Bryggerhuset i Vestby.

   
 

 

 

Ås og Vestby musikkorps - Postboks 188 - 1541 Vestby - Org.nr. 996 693 325