Ås og Vestby Musikkorps
 • Nyttårskonserten    • Tilbakeblikk      • Forside  

 

 

   Tilbakeblikk
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 


Samspill på tvers! 2015
Faksimile fra Vestby Avis
 
 
Faksimile fra Vestby Avis
 
Faksimile fra Vestby Avis

Alle skolekorpsene i Ås og Vestby sammen med Ås & Vestby musikkorps.

Ås & Vestby Musikkorps, i samarbeid med kulturskolene i våre to kommuner, avviklet i helgen 24. - 25. januar musikkseminaret ”Samspill på tvers”. Et samspillseminar rettet mot skolekorpsene i våre to kommuner, Såner skolekorps, Vestby skolemusikkorps, Nordby skolekorps og Ås jente- og guttekorps deltok. Korpsene var ikke sammensatt etter tilhørighet på vanlig måte, derimot var deltakerne på forhånd inndelt i fire korps, organisert ut ifra alder og ferdighetsnivå.

  • Aspirantkorps
  • Juniorkorps
  • Yngre hovedkorps
  • Hovedkorps

Det ble også avholdt gruppespill innen de ulike korpsene. All musikalsk aktivitet ble ledet på faglig profesjonelt nivå. I løpet av lørdag og søndag ble det innøvd et konsertrepertoar for hvert av korpsene. Seminaret avsluttet søndag ettermiddag med en konsert i Ås arbeidskirke.

Det skal litt till å servere mat til så mange musikanter en hel helg. Asko Øst har støttet ”Samspill på tvers!” ved å sponse oss med pølser + tilbehør, det er vi svært glade for.

For ÅVM har dette vært en svært hyggelig helg. Skal vi legge til grunn reaksjoner fra deltakerne er dette en oppfatning de deler. Det er få ting som overgår en aspirant med stolthet for sitt instrument, som evner å legge hele sin sjel og iver i sitt musikalske uttykk. Slike erfaringer er det mange av etter denne helgen, en drivkraft i seg selv.

 

 

 

 

   

Bilder fra prosjektet  
 

 

 

Ås og Vestby musikkorps - Postboks 188 - 1541 Vestby - Org.nr. 996 693 325