Ås og Vestby Musikkorps
 • Nyttårskonserten    • Tilbakeblikk      • Forside  

 

 

   Tilbakeblikk
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 


Konsert med Sinsen Ungdomskorps
 

Søndag 8. mars 2015 hadde vi invitert Sinsen Ungdomskorps til felles konsert på Vestby videregående skole.

 

 

 

Sinsen Ungdomskorps er nok bedre kjent blant publikum enn publikum selv er klar over. Gjennom en årrekke er det Sinsen Ungdomskorps vi har sett på Ullevål stadion i sammenheng med landskamper i fotball. 

Korpset kan på mange måter sies å være Fotballforbundets husorkester og har også deltatt ved flere av fotballforbundets øvrige arrangementer. For de som har opplevd Sinsen Ungdomskorps i Oslos gater er kanskje det mest i øyenfallende at de har en egen drilltropp. Troppen består av både drillere og flaggere og mest synlig er nok de hvite flaggene som man kan se på lang avstand. Hovedaktiviteten til drillen er ”gatemarsj” eller parade.

Konserten hadde to avdelinger og korpsene hadde såpass ulikt repertoar at det musikalsk sett også var en todeling. ÅVM sitt repertoar fylte 1. avdeling med musikk utelukkende av den engelske komponisten Gustav Holst. 2. avdeling ble ivaretatt av Sinsen UK med mye kjent underholdningsmusikk med driv! Lokalet hadde både areal og takhøyde til at Sinsen UK sin drilltropp fikk slippe til. Det ble et flott show!

Av erfaring vet man at publikum ikke er noe som kan forskuteres, derfor var det gledelig å se at en del faktisk hadde satt av et par ettermiddagstimer til oss denne søndagen. 

   

Konserten i bilder  
 

 

 

Ås og Vestby musikkorps - Postboks 188 - 1541 Vestby - Org.nr. 996 693 325